vendégkönyv
Közérdekű


Új Magyaroszág fejlesztési terv

Szlovák Magyar együttműködési program

 
 

Jogi nyilatkozat

 

Copyright - Mosonszolnok Község Önkormányzata - Minden jog fenntartva.

Az Önkormányzati Információs Portál(továbbiakban ÖIP) információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

Az ÖIP eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak az Önkormányzat előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga az Önkormányzatot illeti meg, kivéve, ha a konkrét tartalomban más forrás van megjelölve, illetve ha a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés olvasható - akkor annak megfelelően kell eljárni.

Ezen arculati és tartalmi szolgáltatásokról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Amennyiben méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás(link) utal a honlapra, abban az esetben a Hivatal fenntartja magának a jogot, hogy kifogást emeljen, és a link megszüntetését kezdeményezze.

Kérjük, a kapcsolódás elhelyezését elérhetőségeinken jelezze (info@mosonszolnok.hu)!

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az "impresszum" menüpont alatt található adminisztrátori e-mailen keresztül.  Kérjük a levélben adja meg nevét, elektronikus postacímét és a felhasználás kívánt módozatát! Köszönjük!

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

[ « vissza ]
[ oldal tetejére ]